Näe ja koe

Näe ja koe tapahtumarikas Parkano ihan ITE!

Parkano on virallinen ITE-kesäkaupunki. Tutustu yllättävään ITE-taiteeseen ja nauti samalla Parkanon keskusta-alueen kauniista järvi- sekä jokimaisemista. Kesän 2019 näyttely kulkee nimellä ITE via Parkano.

Tänä kesänä Parkanossa on ehditty kokea jo huikeat Pirkanmaan Erämessut, Erämelonnan SM-kisat, Suomi Meloo -tapahtuma, Helahurinat, ParCode LANit sekä Paroonin Birskeet karaokekilpailuineen, ja tapahtumat sen kun jatkuvat vaan…

Parkka-Teatteri esittää Käenkoskikeskuksen kesäteatterissa: Onnennumerot, ensi-ilta 3.7.2019

Wanhat Koneet Vahojärvellä 13.7.2019 Vahojärven leirikeskuksessa

 

Tule mukaan juhlimaan Tonia Parkanon torille! Maailmanmestari torilla -tapahtumaan odotetaan perjantaina 19.7. huikeaa väkimäärää.

Ilta alkaa Toni torilla -perhetapahtumalla, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset fanit klo 18–20 välisenä aikana.

Perhetapahtuman päätteeksi kulku suunnataan Tonin harrastuksen alkulähteille eli Parkanon jäähallille, jossa otetaan suuri yhteisfanikuva.

Ilta jatkuu Maailmanmestarin iltabileillä torilla klo 20–01. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, sillä koko tapahtuma-alueella on anniskelua.

 

Liekkiyö 16.8.2019 Parkanon torilla

Kuvan mahdollinen sisältö: 7 henkilöä, teksti

Ihminen luonnossa -tapahtuma 23.-31.8.2019 Parkanossa, lisätietoa tulossa.

LiekkiRock 28.9.2019 Parkanon urheilutalolla, koe Puntti uudelleen!

Liiku luonnossa…

Kaidatvedet kutsuvat

Kaitojenvetten alue on erämaahenkisen jylhää ja kaunista. Alueella sijaitsee Parkanon metsämuseo, jossa voi tutustua esimerkiksi näyttelyhalliin, savottakämppään ja metsätyökoneisiin. Lisäksi läheisyydestä löytyvät luontopolku, Messukallio ja uimaranta sekä laavuja ja nuotiopaikkoja. Kaitoihinvesiin voi tutustua Vesipääskyllä risteillen.

Alkkianvuorelta komeat näkymät

Alkkianvuori on Parkanon korkein kohta, 201 metriä merenpinnasta. Siellä voi luontopolkua kiertäen nähdä jääkauden jälkeisiä rantakivikoita, tihku- ja rinnesoita sekä vanhoja kalliomänniköitä.

Parkano mukana Geopark-hankkeessa

Kaidatvedet, Alkkianvuori ja Häädetkeidas ovat Parkanon kohteita Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark -alueella, jolle haetaan Unescon statusta.

Viinikanjoki vuoden lähikalastuspaikka

Parkanon keskustan tuntumassa virtaava Viinikanjoki valittiin vuoden 2018 lähikalastuspaikaksi. Se on erittäin suosittu kohde perhokalastajien keskuudessa. Alueella toimii myös kesäkahvila.

Tutustu Parkanon muihin tapahtumiin

Majoitu mukavasti