Previous
Next

Muuta meille

OMAKOTITONTTEJA KESKUSTAN TUNTUMASSA

Oma koti kullan kallis mutta halvempi kuin uskotkaan, kun rakennat kotisi Parkanoon. Saat omakotitalon samalla hintaa kuin yksiön isosta kaupungista. 

Parkanossa on tarjolla useita laadukkaita omakotitontteja sekä Kirkkojärven, Parkanonjärven että Kairolammen läheisyydessä. Tontit ovat nähtävillä  tonttipörssissä.  

Tietoa tonteista sekä varausehdoista.

Kysy tonteista p. 044 7865 610. 

Asuntoja ja tontteja alueellamme välittävät:

Heikki Havanka, LKV, RI, HM, Insinööri- ja Kiinteistötoimisto Havanka Oy, 040 8339 275, havanka@havanka.fi

Eija Karhu, kiinteistönvälittäjä LKV, OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV, 050 394 9847, eija.karhu@op.fi 

Sinikka Kemppainen, kiinteistönvälittäjä, KiAT, LKV, LVV, kaupanvahvistaja, Lakeuden Laatuvälittäjät, 045 189 6878, sinikka.kemppainen@lakeudenlaatuvalittajat.fi

Taina Vesterinen, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Aninkainen Tampere Hakametsä | Asuntoplus Oy, 040 300 4329, taina.vesterinen@aninkainen.fi

RANTAMÖKILLE PARKANOON!

Parkano on noussut rantamökkien hittikuntien joukkoon. Maanmittauslaitoksen tuoreiden tilastojen mukaan Parkano on kymmenentenä listalla, kun verrataan rantamökkien myynnin lisääntymistä Suomessa viime vuonna.

Parkanossa on 135 järveä, joten rantamökkejä ja mökkitontteja riittää!

Viime vuonna Parkanossa myytiin 34 rantamökkiä. Mökkien mediaanihinta haja-asutusalueilla oli 64 000 euroa.

Monissa kesäasunnoissa päästään nauttimaan valokuidun tuomista nopeista yhteyksistä, sillä valokuituverkko on rakennettu Parkanossa myös useisiin kyliin. Tämä mahdollistaa etätyöskentelyn ja monet paljon kaistaa vaativat palvelut, kuten kameravalvonnan, ja varmistaa myös häiriöttömät TV-palvelut.

Metsähallitus myy rantatontteja

Metsähallitus myy Parkanossa 13 rantatonttia hiekkapohjaisen Liesijärven rannalta, läheltä Seitsemisen kansallispuistoia. Parkanon palvelut ovat näiltä tonteilta noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä, ja Tampereelta sekä Seinäjoelta ajaa mökille reilussa tunnissa. 

Kysy lisää: Sini Tuominen, Metsähallitus  +358 (0)400 967 609, sini.tuominen@metsa.fi

Vapaa-ajanrakentamiseen tarkoitetut tontit Liesijärvellä ovat rauhallisella alueella, jonne on hyvät tieyhteydet.

Koulu- ja kulttuurikampus Kaarna on huikea!

Huippumoderni ja puhdas yhtenäiskoulu, Koulu- ja kulttuurikampus Kaarna otettiin käyttöön syksyllä 2019. Koulun lisäksi rakennuksessa palvelevat myös upeat auditorio- ja teatteritilat sekä täysimittainen liikuntasali monipuolisine välineineen.

Terveyskeskuksesta saa apua 24/7​

Parkanon terveyskeskuksesta saa ensiapua ja kiireellistä hoitoa ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.

Moderni päiväkoti palvelee perheitä​

Kuttikallion päiväkoti rakennettiin viitisen vuotta sitten käyttäjiä kuunnellen ja erityisesti lapsia ajatellen. Se sijaitsee koulukeskuksen ja Laivapuiston vieressä.

Harrastuksissa on mistä valita

Parkanon harrastetarjonta on todella runsas. Harrastaa voi omatoimisesti tai ohjatusti lukuisten yhdistysten ja urheiluseurojen tai kaupungin vapaa-aikapalveluiden järjestämässä toiminnassa.

Liikunta- ja harrastuspaikkoja:

  • kaksi sisäliikuntahallia
  • 300-paikkainen auditorio
  • täysin varusteltu yleisurheilukenttä
  • jäähalli
  • kuntosaleja
  • padelareena
  • ulkoliikuntareittejä
  • lähiliikuntapaikkoja
  • hiihtolatuja
  • monipuolisia ohjattuja harrastusryhmiä

Parkanon harrastus- ja liikuntatarjonta kootaan joka syksy yksiin kansiin kaupungin liikuntatarjottimelle, joten harrastukset on aina helppo löytää.